Officiële website van Musthaves By Me

Trendjuwelier in hartje Nijmegen

7 dagen per week geopend

Sieraden, horloges en accessoires

Ons team

Aike

Sinds juni 2021 ben ik werkzaam bij Musthaves By Me. Na een half jaar kreeg ik de functie assistent manager, hier was ik blij mee want dat betekende meer uitdaging! Het leukste aan mijn baan vind ik het helpen uitzoeken van cadeautjes of het uitzoeken van de perfecte sieraden voor een speciale gelegenheid. Daarnaast vind ik ons team heel gezellig wat het werken nog leuker maakt!

Jettie

Naast mijn werk in de kapsalon in Wijchen ben ik in april 2021 bij Musthaves By Me komen werken. Dit is voor mij een leuke afwisseling, waarbij ik bij beide graag mensen tevreden en blij de deur uit wil laten gaan! Ik kwam zelf al graag in de winkel om mooie sieraden te kopen, want daar kan je nooit genoeg van hebben!

Madelon

Sinds juni 2021 ben ik werkzaam bij de allerleukste winkel in Nijmegen. Naast het verkopen van sieraden ben ik ook bezig met foto's maken voor onze social media, wat ik super leuk vind om te doen!

Mijn favoriete sieraden zijn de ringen van Charmin's. Deze zijn van roestvrijstaal en super leuk om samen te combineren!

Isa

Ondertussen werk al weer 4 jaar bij Musthaves by me. Dit doe ik naast mijn studie aan de HAN (Social Work). Ik begon met het aanvullen van de sieraden, maar mocht al snel als verkoopster aan de slag! Nog altijd kom ik met veel plezier naar de winkel, mede dankzij de leuke klanten en ons top-team!